FAVORITE DAY WITH FAVORITE PERSON


Ph: Malin Göransson

Fredag världens bästa veckodag! Någon annan som håller med mig? Jag älskar fredagar som ni vet. Jag vaknar alltid upp med extra stort leende när det är fredag (: Det är verkligen något speciellt som händer i kroppen på fredagar. Är alltid så glad, äter oftast en lite roligare & lyxigare frukost samt tar lite extra tid på mig. Jag känner mig alltid så fri på fredagar. 

Ska strax åka in till stan för att köpa blommor & ett mindre träd till en styling som jag ska piffa, det är visning nu i helgen. Efter der ska jag möta upp Henke på lunch, vi tänkte testa Levinsky. Mysigt med lite tid ihop. Känns som vi inte setts på hela veckan, båda har bara jobbat och haft så mycket & jag har varit iväg ett par kvällar. Så det ska bli supermysigt 🙂 Föresten så glad att jag äntligen hittat en emil-keps som jag verkligen gillar.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.