NEXT: FORMEX

God morgon hjärtisar, eller god morgon det är väl det snarare god dag nu haha. Jag började min morgon med att vakna kring halv 8, satt och myste med datorn i soffan under täcket. Svarade på mail, gick igenom kommade samarbeten och styling-jobb. Det måste väl ändå vara det bästa med att vara egen företagare? Att man kan jobba från soffan. 


Helt underbart! Efter 1,5 timma så sminkade jag mig  och valde dagens kläder, det är ju så mycket enklare nu när garderoben går att titta på och ta fram kläderifrån utan att få en hjärtattack .. hehe! Nu ska jag alldeles strax åka in till stan och möta upp Jennie som driver kontot @interioraddictions på Instagram. Vi har följt varandra ganska länge, skrivit väldigt mycket till varandra på Instagram, dels på Insta-direct men även kommenteras varandras bilder och sådär. Pratat om att ta en fika ett par gånger, men inte blivit av. Så det ska bli så roligt att äntligen träffas, hon är verkligen superduktig!! Vi tänkte dra till Formex som är på Stockholms-mässan just nu. Den håller ju på till på lördag, så vi tänkte dra dit en sväng och inspireras och se de kommande trenderna inom inredning. Så spännande, mitt inrednings-hjärta blir helt lyckligt. Hörs senare, kameran följer såklart med. Ni kan även följa med på Snapchat: rebfres & Insta Story @rebfre & @homebyrebfre

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *