GOLDEN HOUR

Photo: Malin Göransson

Sunglasses_NA-KD / Jacket_ Missguided / Dress_Acne

Hallå där! Så himla kul att vakna upp till alla era kommentarer över garderoben. Hela mitt hjärta värmer, ni har sagt så himla mycket fint både här på Instagram & på Snap. Det är verkligen NI som är drivkraften, tänk att det är tack vare ER allt jag gör är möjligt. Bästa ni! Det är verkligen responsen som gör att man vill fortsätta, så stort tack för det hörreni. Jag tycker verkligen om att höra era åsikter, tankar och vad ni känner. Det betyder massor!! De här bilderna har Malin tagit, precis när hon & jag packat ihop alla våra miljoner saker och ska ta tuben hem från Östermalm där vi fotat, så ser vi det. Det perfekta ljuset, haha fram med alla grejer igen och så körde vi ett par bilder till innan ljuset försvann. Helt klart värt! Ovan skymtar ni föresten min nya godbit från Acne, är helt kär. Ni ska få se den i veckan i en full look. Stay tuned 😉

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.