OM MAN HAFT EN STEGE, KAOS & BYXAN IRIS!

I Annons-samarbete med Gina Tricot.

Såhär såg jag ut igår, älskar denna look!

Kepsen, jeansen & blusen hittar ni förstås på Gina Tricot. Härhär & här!

Vilken jäkla dag! Den började lugnt och harmoniskt. Jag vaknade runt 10 eftersom jag jobbat till ca 3 på natten. Inga konstigheter alls, det fungerar bra för mig. Hursomhelst så fick jag sms av min fotograf om att ses och fota en look, eftersom jag inte hade superhektiskt schema så tänkte jag att vi kör på det. Så åkte in till Östermalm och fotade med henne. Efter så skickar jag sms till mäklarn och stämmer av så att allt är okej inför alla visningar, hade ju förberett allt i god tid. Men i ett utav mina styling-objekt så fungerade inte lampan, vilket jag var medveten om men tänkte att det gick bra ändå. Eftersom det var så ljust och det är sällan man alltid tänder alla lampor. För det ger ett ganska så gult ljus. För det var visning igår och gick fint och annars så skulle jag lösa det. Hursomhelst så måste jag fixa det, jag har en sån kabel hemma men tog inte med den in idag när jag skulle fota med fotografen för jag tänkte den kan jag ju ha hemma och hämta den sen om det behövs.

Men när jag fick smset så inser jag inte hinner hem emellan så jag står alltså i rutiga byxor, klackar & en vit topp där jag inte har någon bh (ja, jag brukar köra utan bh), smsar kunden och frågar om hon är på jobbet, så jag kan komma och hämta nyckeln, men nej hon är i Skärholmen, inser att det är för långt bort, jag smsar mäklarn igen och undrar om han är i närheten men han var på kontoret. Åker  snabbt till deras kontor för att hämta nyckeln. Springer typ in, tar nyckeln och vet att jag även måste lösa en stege, men har ingen i den lyan. Jag kunde lösa det så bra sist utan stege, då min vän stod på barstolen men jag är ju så kort så det går ju inte. Min stege är hemma och jag hinner inte hem, kollar upp vilka stegar som finns men Classe har bara låga stegar. Så dom hade inte fungerat.. Hör av mig till Emma och hon har ju samma jobb som mig och tänkte om hon var i närheten med sin stege, hon svarar att hennes dag är minst lika kaos och ännu värre än min. Att hon gärna hjälpt mig men det inte gick idag. Livet som inredare (; Sms:ar min långa vän Tove och frågar om hon kan hjälpa mig eftersom hon skulle nå från barstolen. Hon slutade ganska sent och visningen är 17.30, så det kändes lite tight,  så sms:ar min vän Linnéa och frågar om hon har en stege, jag var på Fridhemsplan och hon bor där nämligen. En ren chansning, det fanns i ett cykelrum på hennes innergård trodde hon men hon var inte helt 100% och jag hade inte så mycket tid kvar, dessutom hade jag 4% kvar på mobilen och hade innan pratat med Ryska Posten om att eventuellt få hjälp med detta (då kommer dom med stege & dessutom gör allt) men ville gärna undvika att ta dom, för kändes onödigt att lägga pengar på när jag själv egentligen kunde lösa det så enkelt om jag bara hade en stege.  Men inser att det inte är någon idé att gå bort till Linnea och hämta stegen, för tänk om den inte är där? Så då bestämmer jag mig för att köra på Ryska Postens tjänst ändå, men då har jag 2% kvar, tänker att mobilen kan då dö under samtalet, så springer in på Espresso och frågar om jag supersnabbt kan låna ett uttag (för hann ju inte fika) haha. Det får jag, ringer dom och bokar dom. Men då är jag så lökig, stressig & äcklig. Dessutom så hade jag tagit lite sunkissed-lotion, gör typ aldrig det, och den hade självklart börjat rinna, så hela min vita topp började bli orange. Känner att jag kan liksom inte stå där och ta emot dom sådär ofräsch och framförallt inte möta upp mäklarn så 😉 Man är ju ändå sitt personliga varumärke hehe. Så jag får även springa in på H&M, men självklart ska dom då precis ändrat om så där de brukar ha billiga t-shirts hänger inga, springer ner för en trappa. Hittar tillslut en svart t-shirt, går in på Classe och köper kabeln och sockerbit för att koppla där det är världens kö (såklaaaaaaaart..) Batteriet håller på att dö igen eftersom min mobil är så konstig. Inser då att jag kan ladda i datorn jag har i väskan, så öppnar upp laptopen halvt i väskan så jag kan ladda samtidigt som jag springer runt. Förstår ni hur roligt detta ser ut? och allt gör jag i klackar. Åker sen till lyan för att möta upp killarna som jag bestämt träff med klockan 17. Dom kommer in, är där i 3 min och sen är det klart haha fyfan då blev jag ännu mer irriterad av att jag själv kunde lösa ALLT så snabbt om jag bara haft min jäkla stege..

Efter det satte jag mig på tunnelbanan hem, andades ut och skrattade åt mig själv och hur min dag var som ett skämt. Ville bara gråta men valde att skratta åt det. Ibland blir dagarna inte som man tänkt sig 😉 Ni vet en sån där dag när ALLT bara skiter sig haha. Allt löser sig tillslut och jag är en jävla problem-lösare men vägen dit är ibland såhär. Tänkte att det kunde vara roligt för er att se hur en ”riktig” dag ser ut ibland.


Nu till bilderna, jag har i annons-samarbete med Gina Tricot valt ut mina favorit-jeans och detta är mina favvisar.  Modellen heter Iris och är en mom-modell.

P.S Nu ska jag verkligen köpa en grym Power-bank haha. Äta gårdagens veggo-tacos-rester & hoppas på en mindre kaos-ig dag imorgon

0

2 reaktioner på “OM MAN HAFT EN STEGE, KAOS & BYXAN IRIS!”

  • Erica skriver:

    Haha hatar sådana dagar!! Men de ger bra perspektiv på dagar som är organiserade och lugna. Man slutar aldrig imponeras av sina skills att klara av dagar man aldrig trodde skulle ta slut. Skönt att det löste sig, och snygg outfit!! Kram <3

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Ellehur, men antar att man måste ha sånna dagar med ibland. Men vissa dagar ska man fan inte kliva ur sängen 😉 haha. Ja men verkligen! Tack snälla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.