HUR BLIR JAG MOTIVERAD?

I inlägget förekommer annonslänkar! 

10677_m-2

  1. Adlibris 2. Granit  3. Lagerhaus 4. Accent 5. Bookbinders 6. Lagerhaus 

Veckoplanerings block här

Godmorgon hjärtan! Hur mår ni? 🙂 Hoppas ni mår bra! Jag startade dagen med en välbehövlig sovmorgon eftersom jag  kört järnet hela helgen haha. 

För att jag ska bli riktigt motiverad & peppad så krävs ibland det lilla extra. Som att t.ex att ha en rolig kalender, en färgglad penna eller fina blommor omkring mig.. De är dom där små detaljerna som gör väldigt mycket för mig. Jag blir så mycket mer inspirerad av att skriva ner dagens listor, eller veckans planer i en fin bok istället för på ett vanligt papper. Någon som är likadan? Eftersom det var så många som frågade om min kalender förra veckan så satte jag ihop ett kollage med fina & inspirerande almanackor. Min almanacka som jag har kommer som sagt från märkt Jo & Judy. Där har väldigt mycket fint och helt i min smak. Såg även att Lagerhaus börjat med ”vecko-scheman” hur bra? Har för mig att någon utav er frågat om det. Såhär ser min kommande vecka ut:

Måndag: Träna på morgonen, Admin & jobba hemifrån.

Tisdag: Träffa Emma på kvällen, vi tänkte ta en PW & sen hänga hemma hos henne. Har inte sett deras nya lya i Bromma. Så ska bli spännande att se den. Ser fram emot att  hänga där & catcha upp med bönan. Saknat henne i sommar!

Onsdag: Eventuellt ta en inspirations-frukost/Lunch med Jennie som också jobbar som Inredningsstylist. Bolla tankar & idéer. Formex? (kanske)

Torsdag: Piffa en styling som har visning på Söndag & Tränings-event på kvällen med Reebook. Packa för helgen!

Fredag: Bilen åker mot Norrköping för det vankas 50 års-fest på lördagen. Har inga planer än på fredagkväll. Vill bara slappa. 

Lördag: Inga direkta planer på dagen? På kvällen är det som sagt fest, ska bli riktigt roligt. Så mycket underbara människor på ett & samma ställe.

Söndag: Lär vara så trött, så kan tänka mig att det blir att beställa pizza, köpa smågodis & slappa på soffan :)) På kvällen flyttar jag in hos Jessica ett par dagar och hänger med henne & Harry. SOM jag längtar!! Bara få mysa loss med henne, umgås, ta igen tid, bebis-mysa & gå på promenader.

Det var min vecka so far, har ni något speciellt eller något roligt planerat denna vecka som ni ser fram emot lite extra? 

 

0

1 reaktion på “HUR BLIR JAG MOTIVERAD?”

  • Frida skriver:

    Klart du ska komma till Formex darling!! Kom förbi o ge mig en stor kram på mitt o ditt, vart så glad sist! PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.