WHEN YOU REALIZE!

Vilka inspirations-timmar jag haft 💭 jag satt säkert på Gretas i 2-3 timmar. Det är inte likt mig haha, jag brukar knappt kunna sitta 1 utan att bli rastlös. Men fick så mycket gjort, satte på mig hörlurarna och körde på. Jag kan säga det är svårt att inte känna sig inspirerad på det där stället, för det är så magiskt fint precis överallt.

Hallå där perfekta lilla avokado-macka! De har glutenfritt bröd dessutom, två tummar upp.

Jag dör för denna inredning, helt i min smak. Har varit här ett par gånger innan men ändå blir jag  lika glad varje gång.

Ni följer väl min inrednings-instagram? <3 @homrebyrebfre (click)

som ni vet dricker jag inte kaffe, men idag kände jag, äsch jag beställer in en och ger det en chans till. I hopp om att gilla det, för det ser ju så gott ut. Dessutom bra med lite koffein. MEN FY så äckligt det är, försökte verkligen att tycka att om det, satt där och smuttade lite men nej det gick inte 😝 Så nu blir juice hädanefter. I’m not a coffee person (;

Varenda lilla detalj är så genomtänkt. Rosa, mässing, marmor & stora gröna plantor. Ja ni fattar själva (; Ett hett tips om ni bor i Stockholm eller ska besöka staden. Dessutom är avokado-mackan den godaste jag ätit i stan. Efter dator-jobbandet så gick jag över till Hötorget och köpte med mig färska blommor hem. Nu är jag dock helt slut i skallen och tänkte dra mig ut i spåret och skingra tankarna lite. Ska se om jag får med mannen min.

0

2 reaktioner på “WHEN YOU REALIZE!”

  • Johanna skriver:

    Åhh va mysigt!! Jag har några saker jag ska göra i Sthlm imorgon så jag ska absolut dra förbi Gretas! Tack för tipset! (Hoppas jag oxå blir lite inspirerad, kan behöva det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *