KONTORSBYTE & MIN FÖRSTA VLOGG


 

Nu sitter jag inne på mitt lilla kontor och svarar på mail, dels för bloggen men även för Inrednings-biten. Dock är den inte sådär proppfull som den kan vara, det är väl för de flesta är på lite semester fortfarande. Vilket också är så skönt för mig, kan man mjukstarta litegrann. När jag vaknade upp i sängen imorse så kände jag bara, detta är en VLOGG-dag. Haha det har väl aldrig hänt förut och bokstavligt talat så har det ju inte det. Ska alltså göra min första vlogg på sju år, det var fan på tiden. Så idag ska ni få hänga med mig hela dagen från att jag vaknar i sängen till att jag borstar tänderna ikväll. KUL VA? Ska inte göra något speciellt idag men tänker ändå att det kan vara roligt hur en typisk dag för mig ser ut. Ska försöka klippa det ikväll redan, så ni har den på min Youtube redan imorgon. Så pepp på mer rörligt!! Hoppas jag kommer ihåg att filma allt bara.. hehe! Är ju ingen youtube direkt, men ska göra mitt bästa.

Planerna för idag är: Sätta mig på Gretas, ta en lunch samtidigt som jag jobbar med datorn, fota Ideal, träna, rensa garderoben & ikväll bara käka middag med Henke. Har ett sånt sjukt sug på kantareller konstigt nog. Dock inte Henkes favorit kanske .. Så vi får se hur det blir med det. Pussiluss!

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.