23.54

Postcard from Hvar 🇭🇷

Från en kväll i Hvar med gänget. Vi var totalt 15 stycken haha den kvällen. Så himla kul att resa sådär många, kanske inte hela tiden men ett tag iallafall. Hursomhelst påtal om Kroatien så tänkte jag sätta mig och klippa ihop filmen från resan nu, iallafall börja lite. Jag har verkligen som mest energi och inspiration såhär på nätterna, jag blir som en durasell-kanin. DOCK inte alltid till en fördel men oftast så är det grymt och man kan få massor gjort.

Det tar ju ett tag att klippa ihop också. Eftersom det är videos från 16 dagar .. haha. Filmade ju inte varje dag, men någon liten snutt då och då. Får ta och börja helt enkelt och se var jag kommer, mitt mål är att publicera den på min Youtube denna vecka. (glöm inte prenumerera)  Tänk att jag varit hemma i 14 dagar nu från resan, nästan lika länge som vi var iväg ju. Åh vad saknar det, speciellt nu när man går igenom alla klipp. Samtidigt har jag ingen ångest över att vara hemma, utan är bara så glad och tacksam för den resan. Kommer leva på den resan ett tag till.  Ska även försöka få upp Kroatien – Guiden denna vecka. Nu ska jag jobba vidare här. Sov gott bästa ni, så hörs vi imorgon!

0

2 reaktioner på “23.54”

  • Elin skriver:

    Kan du inte ta med lite hur man ska tänka när man bokar en sån resa i din guide? Tycker det känns så svårt att få till det och organisera liksom? Just med att vara på så många olika ställen osv. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.