SOMMARDAGAR SOM DESSA!


Jag sprang på de här fina solrosorna påväg till badplatsen, de fanns inne i ett stort växthus som låg ganska nära busshållplatsen. Jag älskar ju solrosor. Ska tametusan ta och köpa mig ett par imorgon eller i början på veckan. Så fint att ha hemma ju!

Såhär såg jag ut när jag var påväg till badplatsen, slängde bara på mig den här snygga skjortan från Gina ni hittar den här, ett par shorts och tofflor. Bekvämt och skönt ska det vara!

Jag gick in på Ica innan och köpte med mig lite frukt och tog med mig en bok i hopp om att läsa, men läste inte väl en rad haha 😉 jag önskar att jag var bätte på läsa, vore liksom skönt. Men tröttnar så fort.

Men solade gjorde jag, lyssnade på Miriam Bryant’s sommarprat. Sjukt bra!!  man får ju verkligen passa på och njuta när Sverige bjuder på 25 grader & sol. Åh hoppas på fler sånna dagar i Augusti.

Väskan kommer från Lagerhaus

Köpte också med mig lite naturgodis, kan verkligen få ryck att bli sugen på det ibland men det händer inte så ofta. Är mer en godis-råtta!

Kolla mina härliga sommar-naglar som min bästa nageltjeja Felicia gjort. Hon är verkligen bäst!

Hej gullisar! Äntligen så fick jag upp dessa bilder haha. Mobilen strulade hela dagen idag också men nu tror jag att jag fått ordning på den. Tror att det handlar om att jag hade för mycket minne. Är ju så jävla sämst på att rensa men nu har jag gjort det, har nog sagt det 2678 ggr utan att överdriva men idag skedde det. Så tömde typ hälften av bilder och en hel del videos. Så nu fungerar den som den ska. Detta är alltså från igår när jag var ute och solade och badade vid Kanaanbadet, det som är så smidigt är att man bara kan ta bussen typ utanför mig till Blackebergs gård och sen åker man till sista stoppet och går en skogsväg och sen går man en sväng på bryggan. Väldigt mysig väg faktiskt!

Nu ligger jag och chillar i sängen, har fått ganska mycket gjort idag. Så skönt, jag behöver sånna dagar. Oftare än vad jag själv tror. Men nu tänkte jag ta och se några Youtubeklipp och sen sova. Vi hörs imorgon!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.