BEACH BAGS

BEACH BAG (2)

 1. Chêne bag 2.Accent 3. Missguided 4. Granit 5. Chêne bag Source via: pinterest.

Hallå där! Imorse tänkte jag åka till en badplats här i närheten för att sola, lyssna på podd och chilla. Men nej det det ville inte vädergudarna, istället blev det grått och molnigt. Så himla typiskt, ena sekunden är det grått, andra blått, tredje regn, nejvars men nästan. Jag som var så taggad på att bara ha en ”slappar” dag. Men å andra sidan så fick jag massor annat gjort. Dels tog jag emot en leverans strax efter 12, de skulle komma mellan 12-15 och det hade jag helt glömt bort så det var väl  tur att jag inte åkte och badade 😉 Virrpannan nummer 1 här, sen har jag även lagat lunch, svarat på en hel del mail,  researchat inspiration på Pinterst, fotat bilder till bloggen & Instagram och skapat content till ett kommande samarbete. Påtal om sol & bad så tänkte jag tipsa om lite snygga strandväskor. Jag är själv ett stort fan av dom och ovan ser ni mina favoriter just nu, det är ju så trendigt nu. Känns som denna sommar har stråväskan & nätväskan fått en ny upp-hype. Jag tycker det är skitsnyggt och dessutom är det väldigt praktiskt. Man får ner en hel del i väskan och passar så bra till  picknick eller om man ska till en badplats. Jag tycker även om att matcha dom i vardagen till en passande outfit. Chene bag’s hittade jag av en slump och där fanns många fina.

För er som är sugna på fler strandväskor än ovan så vet jag att Hemtex har en fin,  likaså DENNA från lagerhaus. Har fått väldigt mycket frågor om den, båda verkar vara slut online , det borde dock kanske hitta i någon butik. Dessutom så är Ebay ett hett tips, jag har klickat hem några snygga därifrån. Som ni ska få se när dom anlänt!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *