ALLSÅNG PÅ SKANSEN, EN BÄSTIS & SOMMARHÄNG!

d89e467c-33f4-4af6-8d3a-bdbd07522b2a-1.jpgfacetune-2.jpg5d54eae3-0ef1-4fc1-8d02-edc9c1bb3724-1.jpgfacetune-3.jpgc88956d8-e008-4dfb-9de1-f6cbeb73a71e-1.jpg

86bc347b-0251-470a-b24d-a8d9ce1764af.jpg

 

Den här sommaren har jag lovat mig själv att någon gång under sommaren gå på allsång på Skansen, jag var ju där för två år sen och tyckte det var väldigt mysigt. Så kände att i år var det dags igen. Så igår bestämde jag och Klara för att gå dit. Vi möttes upp på stan, gick och köpte med oss en varsin sallad från vårt favorit sallad ställe Reload.  Båda tog oymph istället för kött. Ganska trött på kött nu och är lite sugen på att köra lite mer grönt framöver. Omyph är ju så gott!! Sen traskade vi bort mot spårvagnen och tog den bort till Skansen. Sen satte vi oss i en liten park lite ovanför scenen och lyssnade på allsång, åt sallad och pratade ikapp. Vi hade inte setts på hela sommaren, vilket är rätt sjukt men det blir ju lätt så på sommaren. Alla är iväg på sitt! Så ni kan ju tänka er att det fanns en hel del att prata om 😉 Vi umgicks mer än att titta och sjunga med i allsången om man säger så haha. Men det var faktikt väldigt bra artister på samma kväll. Både Plura, Lisa Ekdahl, Adam Påhlsson & The Sounds var där. Efter allsången tog vi en promenad in till Kungsträdgården innan vi båda hoppade på tunnelbanan och åkte hem till Kungsholmen. Sen satte vi oss i Klaras lya, pratade lite mer innan jag slagga på soffan och Klara i sängen. Både Henke & Axel är bortresta så då passade vi på att ha sleepover och ses ordentligt. Älskar sleepovers, känns precis som när man var liten.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.