BEACH SNACK!

Hur nice beachsnack? Älskart! Dock kunde inte jag hugga in på pannkakorna med Nutella, men hittade underbara jordgubbar istället. Så somrigt och gott. Henke älskar ju Nutella och då menar jag verkligen ÄLSKAR, så han är i paradiset. Här har dom Nutella på allt typ. Finns Nutella-langos, Nutella-glass ja ni fattar haha. Nackdelen med att vara gluten utomlands, det finns inte alltid så många alternativ. Men å andra sidan kan jag äta en hel del annat 🙂 Så går ingen nöd på mig! Jordgubbarna var så söta och goda, all frukt smakar så mycket mer utomlands inte så konstigt kanske men ändå. Håller ni inte med mig? En kompis till oss köpte faktiskt en extra väska i Barcelona och fyllde med massor mangos och tog med sig hem, påtal om att frukten är godare utomlands 😉 

0

1 reaktion på “BEACH SNACK!”

  • Rebecca skriver:

    Hej
    Älskar din blogg , undrar hur mkt väger du? Tycker du har en väldigt fin kropp och ser så härligt sund ut 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.