@ GREASY SPOON

Mötte upp favoriten Emma och tog en lunch med henne på Söder. Vi båda älskar ju att äta frukost till typ lunch & middag så det fick bli det idag. Vi sågs på Greasy Spoon vid 13-tiden. Där satt vi och njöt av en varsin avokado toast och så delade vi på glutenfria pannkakor. Så gott och fräscht! Vi kunde faktiskt sitta ute i solen, så gött. Vi pratade om allt möjligt och de där timmarna vi satt där bara sprang iväg. En bättre lunch med andra ord. Den där tjejen gör mig så glad! 

Hur kul att vi båda kör på samma skal från Ideal Of Sweden haha. Min rabattkod gäller bara till imorgon, så passa på. Uppge endast: REBECCA & få 20% på alla deras skal. 

0

2 reaktioner på “@ GREASY SPOON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.