BACK TO WORK, AVOKADO & FRISÖRBESÖK!

Blusen hittar ni hos Gina Tricot HÄR

Back to work! Då var man tillbaka i Stockholm och det är full rulle med jobb denna veckan. Men det gör inget för det är min sista vecka innan min ”semester” ÅH så härligt! Idag hade jag hjälp på jobbet, min älskade mamma har varit med mig hela dagen och hjälpt mig och stylat en lägenhet i Hornstull. När vi hade hållt på i ett par timmar så åkte vi in till stan och gjorde ett lunch-break på Reload. Verkligen ÄLSKAR deras sallader. Samt väldigt stora, så man knappt orkar äta upp allt. Jag tar nästan alltid oliver, fetaost, qinoua, avokado, broccoli, kikärtor och så vinägrette till. Sen åkte vi tillbaka till lägenheten och stylade lite till. Tror det kommer bli riktigt bra. Självklart ska ni få före&efter bilder. Föresten vill ni veta hur min vecka ser ut? Den ser ut såhär!

Tisdag: Träna på morgonen, sen åka till lägenheten och styla färdigt. Ska dit med bl.a matta, lampa, textiler och lite annat plock. På kvällen ska jag på trippeldejt med mina bästa Klara, Axel, Disa, Julian & min Henke såklart. Vi ska beställa hämtmat och chilla!

Onsdag: Träna, fixa några ärenden på stan. Luncha med fina Emma, som jag saknar henne. Har lite Emma-abstinens efter vår Bråvalla-helg hihi. Vid 16.00 ska jag på Lisas event för hennes kollektion hon släpper tillsammans med Madlady.

Torsdag: Då börjar jag dagen hos min frisör på Poze. Känner att jag vill ha håret så nyfärgat och fräscht som möjligt inför resan. Tänker nog lägga i lite slingor med, så det är lite ljusare under sommaren. Känns fräscht! Sen ska jag bara packa och fixa det allra sista inför Kroatien. Kan tänka mig att denna dag blir rätt stressig som alltid innan man ska iväg haha.

Fredag: Vid 7.30 så lyfter planet mot underbara Kroatien. Där vi ska vara i hela 16 dagar. Fan så gött. Jag längtar så mycket!!

Lördag: Kroatien

Söndag: Kroatien

0

1 reaktion på “BACK TO WORK, AVOKADO & FRISÖRBESÖK!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.