KVÄLLSFIKA, ROSA HIMMEL & HARMONI


Detta ställe alltså. H A R M O N I !  Efter närmare fem timmar i bilen så är vi äntligen på plats i Bengtsfors, morfars paradis med andra ord. Har ju åkt hit nästan varje år så länge jag kan minnas. När jag var liten så åkte alltid hela familjen hit på sommarsemester, vilket jag & brorsan älskade. Nu när vi är lite äldre och mamma & pappa har skiljt sig så har ändå jag & mamma försökt ha kvar traditionen att åka hit. Vilket jag är så glad för är, detta ställe är så bra för min själ. Det är rena balsam för själen. Så lugnt, friskt, fridfullt & underbart. Älskar kontrasterna här mot Stockholm. När vi kom fram så hade Monika (morfars käraste) dukat upp världens kvällsfika med jordgubbar & mjölk, färskt, bröd, frukt & ost så drack vi te och bara myste. Man känner sig alltid så välkommen här. Jag & Henke bor i en mysig liten stuga som ligger bredvid stora huset, allt var bäddat & klart när vi kom och morgonrockarna & tofflorna var framme. Det är som att bo på hotell när man kommer hit fast bättre hihi. Här kan man verkligen bara vara, mitt happypplace med andra ord. Nu ska vi sova här. Henke har visst redan somnat, hörs imorgon mina hjärtan! 

0

2 reaktioner på “KVÄLLSFIKA, ROSA HIMMEL & HARMONI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.