SUMMER COLLECTION IS HERE!

I inlägget förekommer reklam & annonslänkar för Ideal Of Sweden.

Skalet hittar du HÄR.

Som ni vet vid det här laget så är jag en sucker för skal & detaljer. Jag gillar att byta, matcha och för mig är det viktigt att det är snyggt. Likaså mobilen 😉 För inte så länge sedan så släppte Ideal Of Sweden sin sommarkollektion. Som helt klart är deras bästa kollektion hittills tycker jag. Hur fina är inte alla skal? Så somriga och fräscha! Favoriterna är helt klart Floral Romace & Monstera Jungle. Gillar den med ananaser också! Jag har ordnat en personlig kod till er, så om ni med vill köpa fina skal till er själva eller kanske till någon i present nu i sommar så kan ni bara uppge koden: REBECCA så får ni 20% på alla skal. Koden är giltig i en vecka. Ni hittar hela kollektionen HÄR.

1

2 reaktioner på “SUMMER COLLECTION IS HERE!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.