FLOWER HUNTING

Såhär såg det ut idag när jag var ute på blom-jakt i Åby. Hade redan köpt lite fina blommor i blomaffären dels pioner, brudslöja och lite annat fint. Men sen ville jag fylla ut det med egenplockade lupiner, hundkex och massor grönt. Jag älskar att göra min egen krans och vill gärna göra den dagen innan så jag slipper stressa och styra på midsommarafton. Bästa tipset är att sedan lägga den svalt i en plastpåse och spraya massor vatten på den så håller den sig fint. Jag är ju inget blom-proffs direkt men tyckte ändå resultatet av kransen blev fint. Ni får se den på imorgon såklart. Gillar att den är så maffig. Tyvärr så har inte min klänning kommit än 🙁 så himla typiskt. Hade beställt en så himla fin så fick panik-köpa en idag. Inte alls lika fin men den får duga. Tur att jag har en fin krans iallafall! Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagen 😊 Sov gott hörrni!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.