MINA SOMMARPLANER 2017

SUMMERBURST STHLM

Jag kickstartade min sommar med att gå på Summerburst här i Stockholm, skulle gått i GBG med men så blev det inte pga hälsan. Men jag hade en superlyckad helg i Stockholm iaf på Sumemrburst. Så lyckat <3 och kunde inte starta sommaren på ett bättre sätt! Alltså jag älskar verkligen festivaler! 

10441374_10152162068519103_6633264713711692287_n-e1467025328194

MIDSOMMAR I SKÄRGÅRDEN

Även i år ska vi fira midsommar i skärgården. Denna gång på Klaras land som vi gjorde för två år sen. En utav mina bästa midsomrar (säger man så?) på länge. Om jag får välja så ska den firas precis så. På ett landställe med alla vänner, sill-lunch, snapsvisor, jordgubbstårta, dans kring stången, massor utav lekar, grilla & nattbad. Åh blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på midsommar. Helt klart den bästa högtiden vi har. Så himla glad att jag ska få fira min midsommar precis så med mina bästa vänner. 

wpid-wp-1466961497094

wpid-wp-1466961721421wpid-wp-1466961329069

wpid-wp-1466961307605

wpid-wp-14669498470902

BRÅVALLA

Är det någon festival som ligger extra varmt om hjärtat så är det Bråvalla. I år ska jag dit igen för femte gången. Denna gång i samarbete med Ideal Of Sweden, vi ska bo på hotell, champagne-brunch och bloggmiddag står på schemat. Desssutom ska masssor utav mina vänner dit. Så himla kul med när festivalen är i min hemstad. Då träffar mam alltid massor härliga människor man inte sett på länge. Plus att det är riktigt feta artister bokade i år. OM jag är taggad

DSC7092

wpid-wp-image-207664722jpg

wpid-wp-image-1051481979jpg

Processed with VSCOcam with f2 preset

DALSLAND

Första helgen i Juli så drar jag, mamma & Henke till Dalsland eller rättare sagt morfars paradis som jag kallar det. Vi brukar åka dit varje år. Det ligger i Bengtsfors och det är så himla fint och mysigt där. Det är så lugnt och stillsamt. Det är verkligen balsam för själen att vara där. Avkoppling på hög nivå. De bor i ett stort hus på en åker precis vid en flod. Älskar att vara där och har så mycket minnen därifrån. Förra året var inte Henke med så ska bli extra mysigt att han hänger med.  

wpid-wp-image-925853071jpg

wpid-wp-image-927747758jpg

wpid-wp-image-1107666085jpg wpid-wp-image-1197900281jpg

LANDET

Processed with VSCO with hb1 preset

Mormors älskade land, ett utav mina Happyplace <3 så mysigt där. Men framförallt avkopplande eftersom det inte ens finns el och vatten haha. Vi brukar alltid åka ut dit 1-2 helger på sommaren och sova över. Och mamma tar med sig 4 powerbanks Hahha. Hon är fan värre än mig. Det är även ganska nära till vattnet med så kan man bada och sola på bryggan där. Dit ska jag definitivt i sommar. 

wpid-wp-image-853539700jpg Processed with VSCO with hb1 preset IMG_9784

KROATIEN

Den 14:e juli så går planet mot Split. Där jag & mitt hjärta ska vara i 16 dagar. Vi ska åka runt på olika öar och bara upptäcka magiska Kroatien. Andra veckan så kommer även brorsan och hans tjej och joinar oss. Kanske Stevie också. Då ska vi bl.a till Hvar & Brac. Så drömmigt det ska bli att vara i  öett utav mina favoritländer i hela 16 dagar. Vi ska bara njuta losss!!!!

wpid-wp-image-909841192jpg

img_5508.jpg

img_5698.jpg86120f54-2070-4b50-88a0-657488ae3adb.jpg

MIN FÖDELSEDAG

Dessutom så fyller jag 27 år i sommar. Börjar fan bli riktigt gammal nu Hahha. Insåg det när det var 7 år sedan jag tog stundenten. Hur sjukt? Men har faktiskt ingen åldersnoja alls. Ser det mer som en härlig grej och att det är så livet är. Jag älskar ju verkligen att fylla år och man kan tro att jag fyller typ 5 varje gång haha. Denna gången är vi i Kroatien på min födelsedag dessutom så fyller brorsan 4 dagar efter mig. Så kan tänka mig att det blir ett dubbelfirande av oss då där hihi. Jag älskar ju överraskningar, PING* Henke 😉 

Processed with VSCO with a5 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

BRORSANS 25ÅRSFEST

Jag kommer ju som sagt fira brorsan litegranna i Kroatien. Men eftersom han fyller 25 så ska han och hans kompis ha en stor fet 25årsfest i Norrköping i början av Augusti. Det ska bli så jäkla kul. Dock måste jag börja redan nu förbereda ett tal haha. Eftersom han höll det typ finaste talet ever på min 25årsfest. Undra då vad jag får för tal på mitt bröllop haha. Världens bästa bror! 

WAYOUTWEST

Inte löst biljetter än men WAY OUT WEST är ett måste i år. Älskar den festivalen och den är så jäkla bra uppstyrd. Så mysigt att få tillbringa ett par dagar i Götet också. Feta artister är bokade med, så detta är ett måste i sommar. Några utav er som ska på Way Out West?
 

POPAGANDA

Vi brukar alltid ha som tradition att även avsluta sommaren med Popaganda festivalen i Stockholm. Det är något speciellt med den festivalen helt klart. Traditioner ska man inte bryta ellerhur 😉 Så vi planerar att gå även i år. Älskar första bilden på mig & Henke som är tagen där sist vi var där. 
Processed with VSCO

ALICANTE 

I September så sticker jag tillsammans med Henkes familj till Alicante. Där vi ska tillbringa 6 dagar i en mysig lägenhet som vi hyr. Snacka om det perfekta sätter att förlänga sommaren på. Har varit i Alicante en gång tidigare och gillar det verkligen. 
2bff0b8a-75a2-463e-9915-e94b9a3d6656.jpg

Det var mina sommarplaner 2017. Så himla mycket roligt att se fram emot. Känns så skönt att också redan ha en del planerat. Det roliga var till innan jag gjorde detta inlägg så tänkte jag att jag inte hade så mycket planer denna sommaren. Men det hade jag visst haha. Men allt ser jag verkligen i fram emot. Ska även denna sommar försöka ha lite mer ”semester” än vanligt. Vilket ibland kan vara svårt när man som egen företagare och framförallt som Influencer kan jobba hela tiden dygnet runt. Men ska verkligen se till att stanna upp och njuta också. 

Hur ser er sommar ut? Har ni något planerat? Eller tar ni den som det kommer? Vore så roligt att höra om era sommarplaner.

0

1 reaktion på “MINA SOMMARPLANER 2017”

  • ISA skriver:

    men gud vilken drömsommar!! så mycket du ska göra, och så bra mix av allt med. SÅ FINT! och så sommarpeppigt, haha <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.