PERFECT HANGOVER CURE!


Hur drömmigt? MUMS! Vaknade lite tröttare än vanligt idag haha. Jag hade SÅ roligt igår på Summerburst. Började först med lite bubbel & Pizza innan vi drog vidare till festivalområdet. Sen var det dans, drinkar & party hela natten lång. Ramlade hem strax efter 03.30. Jag & Josefin dansade till fötterna värkte bokstavligt haha. När jag vaknade imorse så traskade jag bort till affären och köpte med mig lite härlig lördag-bakis frulle. Det inhandlades apelsinjuice, nutella, jordgubbar, avokado och lite lösgodis hihi. Bästa bakis-kuren! 

0

1 reaktion på “PERFECT HANGOVER CURE!”

  • ljuva julia skriver:

    Det här ser såååå gott ut 😀 Det låter som en ljuvlig bakiskur, jag är en sådan som dricker ramlösa dagen efter och vid tre på dagen äter jag pommes. Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.