NICOLE LOVES NELLY

Inlägget innehåller reklam & annonslänkar för Nelly.

Klänningen jag har på mig, hittar ni HÄR.

Fina Alice topp hittar ni HÄR & kjolen hon bär hittar ni HÄR. De underbara tofflorna hittar ni HÄR, har likadana och älskar mina.

 

Hur fina? Skorna hittar ni HÄR.

Imorse var jag som sagt på Miss Clara’s terass. Där Nicole tillsammans med Nelly höll ett event. Nicole har nämligen släppt en sommarkollektion för Nelly som släpptes idag. Bl.a klänningen jag har på mig. Samt kjolen & toppen som fina Alice har på sig. I kollektionen fanns även andra klänningar, kjolar & en spetsig byxdress. Så fint! Vi blev bjudna på lyxig frukost som innehöll både crossiant, avokadomacka, chiapudding, nutella & färsk frukt. Behöver jag ens säga något mer? Så himla smarrigt!

Inlägget innehåller reklam & annonslänkar för Nelly.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.