KITCHEN DETAILS

 

God morgon mina bästa! Eller god morgon är det kanske inte när klockan slagit 11.49 haha. Men för mig känns det nästan som morgon fortfarande trots att jag vaknade ganska tidigt idag. Hursomhelst idag är det onsdag och jag har inga direkt större planer. Ikväll är jag dock bjuden på en stor fest tillsammans med YSL-beauty! Festen håller till på Färgfabriken och jag ska dit tillsammans med Emma.  Jag har riktig kläd-panik kan jag säga. Men hoppas det löser sig. Ska bli kul att träffa Emma, så länge sen vi sågs. Vi tänkte faktiskt ta och ses lite innan på Kaffe och catcha upp lite. Så mysigt! Tar såklart med kameran och uppdaterar på Instagram Stories & Snapchat så att ni får hänga med under kvällen. På Instagram är det @rebfre och Snapchat: Rebfres. Lägg till mig där så missar ni inget! Nu på dagen tänkte jag att jag skulle träna samt att åka in till stan för lite ärenden, ska lämna några grejer och hämta några saker. Vad ska ni göra idag? Alltid roligt att höra vad ni har för er 🙂

1

1 reaktion på “KITCHEN DETAILS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.