NINE LATEST

img_3158

Hallå ni följer väl mig på Instagram? Annars är det bäst att ni gör det hihi! @rebfre heter jag där! Där visar jag upp godbitar från min vardag. Allt från dagens lunch, modedetaljer, hur jag ser ut till mina stylingar. In och följ hörrni!

Påtal om Instagram, vilket är ert absoluta favoritkonto? Har ni något grymt konto ni vill tipsa om? Kanske ert eget eller någon inspirerande ni följer? Alltid roligt med ny inspiration. Let me know!

0

4 reaktioner på “NINE LATEST”

 • Malin Rönnquist skriver:

  Ååh, jag skulle vilja tipsa dig om mitt eget konto @themalinronnquist men såklart också mitt nystartade @themalinronnquisthome
  In och kika!

  TACK för världens bästa blogg <3

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack för tips 🙂 Ska spana in!! Åh tack gulliga du för den fina kommentaren!

 • Moa skriver:

  Jag följer många men har tre favoriter, @lydiaemillen , @sannawesters och @ frejawewer . Blandning av tre olika sorters konton med inriktning på luxury väskor och skor + inredning. Perfekt när man behöver hitta inspo! Vilka är dina tre favoriter? 😀

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh grymt med 3 tips 🙂 Tusen tack!! Tre favoriter jag har är: @martineegeland @josefinehj & @eliinaolofsson kika in dessa vettja 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *