VALLE B!


Jag hade en så sjukt rolig Valborg igår med världens gäng. Min bästis hade styrt upp TOUR DE CHAMBRE 🌟 med nästan 25 pers som jag & Henke var bjudna på. Någon som kört det innan? Det är iallafall när man har förfester på olika ställen med olika teman. Så igår var det 4 stopp och på varje stopp så var det minst 1 dryck & en aktivitet. Allt började redan kl 12.00 igår. Första stoppet var hos Amelie där det var tema Barnkalas. Så vi körde Mariokart med Ölrace, vinnaren fick ta från fiskdammen, det bjöds på piggelinvodka och så körde vi dans & stopp leken haha. På varje ställe är man ungefär 2 timmar. Nästa stopp var hemma hos Klara & Axel där det var temat American Collage, så vi spelade beerpong, körde limbo, dansade och drack Jelly shots. Sjukt roligt och alla var så taggade! Stopp nummer 3 var hemma hos Jocke där var temat tyskt disco med rökmaskin och neonlampor. Där spelade vi musikquiz och drack jäger på balkongen. Riktigt bra styrt! Efter det så var alla så sjukt hungriga, så Natta hade bokat bord på Miss Behave åt alla. Där vi beställde burgare & pomme innan det var dags för sista stoppet nr 4. Som var hemma hos Natta, där var temat Chokladfabriken, hela lyan var fylld av marabou och så bjöds det på HOT SHOTS! Sista stoppet så började dock alla bli lite sega efter ha festat sen kl 12.00 men jäklar vilken rolig och lyckad dag. Tack alla 🙌🏼⭐️ Vill ni se hela kvällen, får ni kika in på min Snapchat @rebfres snapade loss igår haha. 

Hade ni en lyckad Valborg? Vad gjorde ni? 😊

0

2 reaktioner på “VALLE B!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *