KARL

VĂ€ska – HÄR 

Att fira in fredagen sĂ„hĂ€r Ă€r inte fy skam kan jag lova! Vi kĂ€nde att vi ville lyxa till fredagen litegrann igĂ„r. SĂ„ vi Ă„kte in till stan, gick och strosade litegrann, shoppade och sen satte vi oss pĂ„ bĂ€sta Kaferang och kĂ€ka lite. DĂ„ vi inte hade Ă€tit pĂ„ hela dagen, ibland blir det lite konstigt haha. Jag tog en avokadomacka med pocherat Ă€gg & varm choklad. Henke tog american pancakes med lönnsirap och en latte. Allt smaka sĂ„ himla bra! Ett hett tips om ni Ă€r befinner er i Stockholm. Föresten hur fin Ă€r inte min nya vĂ€ska frĂ„n Karl Lagerfeld? Jag Ă€lskar den, snacka om perfekt gula! Den piffar verkligen upp vilken outfit som helst. KĂ€nde att jag behövde en fĂ€rgglad vĂ€ska i VĂ€sk-garderoben. Idag ska jag ha en fixar-dag hĂ€r hemma, stĂ€da, fixa och dona. Vill Ă€ven försöka hitta nĂ„got fint att ha pĂ„ mig till imorgon sĂ„ fĂ„r se om jag svĂ€nger förbi MOS innan de stĂ€nger. Men innan jag  ska börja fixa hĂ€r hemma sĂ„ blir det ett avsnitt av SKAM. Hörs sen hjĂ€rtan! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.