BREAKFAST GOALS โ˜•๏ธ๐Ÿ‹๐Ÿ‰๐Ÿ‘๐ŸŒ๐Ÿ’๐ŸŠ๐Ÿž


Hur himla smarrigt ser inte detta ut dรฅ? Kommer definitivt sakna frukosten pรฅ Brunch & Cake. Herrejisses sรฅ gott allt var och allt var supernyttigt. T.om Henke รคlskade det, det รคr ett gott betyg haha. Nyttigt behรถver inte vara trรฅkigt. Deras acaibowl รคr verkligen grymt bra men en dag testade jag รคven deras Ricotta pannkakor som bรฅde var glutenfria och sockerfria. Toppade med massor hรคrliga frukter som mango, fรคrska jordgubbar & dragon. 10 av 10 helt enkelt! Hรคr ovan รคr vi pรฅ Travel & Cake ocksรฅ รคgs av Brunch & Cake. De har ett gรคng restauranger i Barcelona men alla har samma grymma meny. Vi รฅt 3 dagar dรคr av 5 haha. Dรฅ รคr man skapligt nรถjd haha. Sรฅ ett mycket hett tips om ni ska till Barca ๐Ÿ‘…โ˜€๏ธ 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fรคlt รคr mรคrkta *