BUSY WEEK

I inlĂ€gget förekommer reklam för Ideal Of Sweden. 

Hej bĂ€stisar! Min blogg suger verkligen nu jag vet det. Jag tycker det Ă€r superjobbigt men den hĂ€r veckan Ă€r lite kaos och snart sĂ„ kommer ni förstĂ„ varför. Idag skulle jag egentligen pĂ„ Rituals & Michael Kors event. Men fick stĂ€lla in bĂ„da för att jag inte hann. Var tvungen att prioritera annat. SĂ„ Ă€t det ibland och dĂ„ fĂ„r man bara gilla lĂ€get och inse att man inte kan vara med pĂ„ allt. Fast att man vill haha, men gillar Ă€ndĂ„ kĂ€nslan av att kunna sĂ€ga nej och prioritera rĂ€tt. Det Ă€r faktiskt nĂ„got jag verkligen lĂ€rt mig senaste Ă„ret. IkvĂ€ll ska jag göra: INGENTING jo jag ska Ă€ta hĂ€mtmat och dö i soffan, det Ă€r vad jag ska göra hihi. 

TĂ€nkte Ă€ven pĂ„minna er om min rabattkod hos Ideal Of Sweden. Den gĂ„r nĂ€mligen ut imorgon. SĂ„ passa pĂ„, uppge koden: REBFRE sĂ„ fĂ„r du 20% pĂ„ alla deras skal. DĂ„ kostar ett skal 259:- istĂ€llet för 299:- 😊 Hur himla bra? Du hittar alla deras skal HÄR.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.