REKLAM VIDEO: AEG

I detta inlägg förekommer reklam för AEG!

Nu kan du skippa att lämna in dina fina plagg på Kemtvätt. AEG lanserar sin nya 8000-serie med tvättmaskiner och torktumlare som är skonsamma mot material som siden, ylle och tweed. Maskinerna är dessutom riktiga miljöhjältar. Men då måste du också tvätta på rätt sätt. – Den nya serien med torktumlare ger chansen att torktumla kläder du inte trodde var möjligt – även känsliga material som ull och siden kan torkas utan att tappa form och utseende. Och garanterat utan att krympa, säger Palle Laursen, Nordic Line Product Manager på AEG.

För att bevisa maskinernas storhet ville AEG göra ett test. 
– Vi ville utmana kläddesigners och hela industrin att uppdatera sina tvättråd, berättar Palle Laursen, Nordic Product Line Manager på AEG.  Mitt under Stockholm Fashion Week bad de Whyreds chefsdesigner Roland Hjort om lov att tvätta nyckelplagg från nya kollektionen AW17 i sina nya maskiner – bara timmar innan den skulle visas på catwalken. Och chefsdesignerns respons kom direkt:

Det här är det galnaste jag någonsin hört. Jag älskar det!
Hur bra? Hade vi haft plats för tvättmaskin så hade denna verkligen varit ett grymt alternativ. Då både jag & Henke har en hel del plagg som inge kan köras i vanlig tvättmaskin. 

Reklamsamaerbete med AEG!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.