MIN SÖNDAG I BILDER!

Jag startade min morgon med att äta frukost med grabbarna och sen åkte jag in till stan för att besöka härliga Hötorget, solen sken och blommorna var finare än vanligt 🌸🌺🌹🌷

Jag skulle ha lite blommor till lägenheten jag stylat eftersom de förra har hunnit vissna och blivit tråkiga. Så köpte med mig ett gäng blommor, det blev eucalyptus, vita som ni ser nedan (vad dom nu heter?!) & liljor. SÅ fint tillsammans!

8af4660a-0e41-49c5-ab35-433fc6d6e7f9

Resultatet blev såhär, visst är det fint?

Såhär kan en typisk ”söndags-look” se ut för mig, sköna byxor, hoodie och så favoritjackan från NA-KD. Ni hittar den HÄRDen rosa kepsen hittade jag idag på H&M, gillar den skarpt. Perfekt när man har hemskt utväxt! Tur att jag ska till frissan på tisdag och fixa till barret.

Efter jag var klar med piffet i lyan så mötte jag upp Joel & Henke på stan. Vi drog till ett utav mina favorit cafén Café Pascal, det ligger på Odenplan och är så mysigt. Fin miljö, fotovänligt och väldigt gott.

Avokado-toast for the win!! Hur sjukt att denna bild är tagen med mobilen? Älskar djup-effekten man kan göra med Iphone7PLUS. Idag orkade jag faktiskt inte släpa med den stora kameran, så hoppas dessa duger ☺️

Jag tog en Avokadomacka med varm choklad men kaffe latten var snyggare på bild 😉 Grabbarna drack kaffe och åt kardemummabulle som såg SÅ god ut. Ibland önska man att man inte var gluten 😉 haha.

Gillar verkligen den här bilden, SÅ fin! Vilka grabbar! och visst ser man att dom är brorsor? 😉 SÅN mysig söndag!

När jag kom hem igen så väntade detta magiska bud utanför min dörr 🌹😍 Jag dör lite! Hur himla fina rosor? Finaste budet jag någonsin fått. Tack snälla Millionbox

Nu ska jag invänta Innan vi dör, idag är det sista avsnittet någonsin. SÅ spännande. Någon annan som följer det? Tycker det är så sjukt bra! Men jag är verkligen svag för svenska kriminalserier. LOVE IT!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *