GLAMGLOW


Igår drog jag med min bästa Linnéa på ett event med Mildh press som dom hade tillsammans med Glamglow! De är grymma ansiktsmasker för den som inte visste. Det bjöds på bubbel, minihamburgare, färgglada drinkar och plockmat. Det var så himla trevligt! Träffade även Ellinor & Nathalie på plats. Det slutade med att vi typ stängde eventet haha. När eventet var slut så kände vi oss inte riktigt färdiga med kvällen utan drog en sväng till Vassa Eggen och drack lite drinkar innan det var dags att åka hem och sova. En sjukt rolig och spontan kväll. Precis en sån torsdag behövde jag. Idag är det fredag, fan så underbart. Ska snart in på ett möte, sen ska jag lämna av lite PR-lån, tömma en lya och sen tar jag helg. Vi hörs senare hörrni! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *