HAPPY SUNDAY 🌸


Älskar när vårsolen lyser in genom fönstret! 

Hej mina solstrålar! Har ni haft en bra helg hittills? Min har varit toppen och det har varit så magiskt väder och man blir så himla glad. Har verkligen fått massor vårkänslor nu, hoppas det fortsätter såhär och inte blir någon mer snö. Igår var vi hemma hos pappa som sagt, jag, Henke, Pappa, Robert & Mimmie. Vi lagade mat, myste och kolla på Mello som alla andra svenskar haha. Vi hade en riktig mellokväll. Dock tyckte vi allihopa att helt fel låt vann 😔 Vi ville så gärna att Nano eller Wiktoria skulle ha vunnit. Tyckte om deras låtar så mycket mer och häftigare uppträdanden. Tittade ni på Mello? Vem skulle ha vunnit tycker ni? Alldeles strax ska jag och brorsan ära lunch hemma hos mamma. Sen på eftermiddagen ska jag träffa Linda & Jessica och lilla prinsessan Ellie, lindas dotter. Vi tänkte ta en PW i vårsolen. Senare mot kvällen så blir det att åka tillbaka till Stockholm. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *