WHO RUN THE WORLD? GIRLS ⚡️👊🏼💘

Idag är det den Internationella Kvinnodagen! Jag vill ge en hyllning till alla fantastiska tjejer som finns där ute. Ni är så jävla grymma och så himla bäst. Sträck på er och klappa er själva på axeln idag för ni är helt fantastiska 💘Vi måste fortsätta ta plats, våga, hjälpa varandra och vara grymma precis som vi är. Vi är påväg mot rätt håll men vi måste fortsätta kämpa. WHO RUNS THE WORLD? GIRLS! 

En stor fet puss på livets kvinnor också, kvinnorna i mitt liv 💘 Min älskade mamma och min underbara mormor. De är så mycket power i dom. Dom är coola, vackra och så jävla starka! Mina förebilder här i livet! 


0

1 reaktion på “WHO RUN THE WORLD? GIRLS ⚡️👊🏼💘”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.