JAG VILL RESA NU!

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with c4 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with kk2 preset IMG_5369 Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset img_7335-1
Processed with VSCO with g3 preset

wpid-2016-05-27-11.15.00-11.jpg1_wpid-img_5536

 

I detta vidriga snökaos så bjussar jag på lite blandande härliga bilder från Grekland, Marocko, Thailand, Miami, Mexico & New York bl.a. Det är ändå mars nu och jag har inte varit på en enda resa hittills, det måste typ vara rekord tror jag? Jag brukar ju alltid resa i Februari, tycker den månaden är den bästa att resa på helt enkelt, då den känns som värst. Hur härligt ser det inte ut på bilderna här ovan? Jag vill bara åka NU. Jag & bästis har iallafall bokat resa till SKAM-LAND. Norge 😉 Inte för att det direkt är sol och bad där direkt men det är iallafall en liten tripp och så nice att bara komma bort lite från vardagen och se en annan miljö. Vi ska hälsa på älskade Disa som bor i Bergen. Har hört så mycket om Bergen så ska bli så jäkla nice att äntligen komma dit. Sen ska jag sätta mig och planera lite resor inför sommaren. Känns som man bör boka det snart. Jag är sugen på både Kroatien & Italien. Spanien blir det nog iallafall i slutet av sommaren. Jag & tjejerna har även pratat lite löst om tjej-weekend. Får se hur det blir med det. Himla härligt att planera iallafall och ha lite resor att sukta och längta efter. Jag blev faktiskt erbjuden att åka på pressresa till norra Thailand igår men det är samtidigt som jag är i Norge så det gick inte. Men men det kommer nog fler chanser snart, hoppas jag 😉

Har ni någon resa inbokad? Var isåfall?

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.