MORNING 

favorit skal från Ideal Of Sweden

Idag vaknade jag upp lite extra glad och tacksam över att vara egen företagare. Tittade ut i snökaoset och njöt lite extra av att ligga kvar i sängen istället för att behöva gå ut. Ibland är det så jäkla härligt att jobba hemifrån, sova ut, titta på Nyhetsmorgon, göra en god frukost och jobba från sängen om man vill det. Vilken lyx! Igår kom föresten svaren från proverna jag gjorde hos läkarn och det visade sig att allt var normalt. Så det är nog att jag bara är psykiskt trött och jag är ju lite mer känslig efter utmattningen. Tror även jag är en person som är i behov av mycket ljus och sol. Jag brukar ju nästan alltid vara utomlands i Februari och varit det i flera år just för det är den bästa tiden och man är så i behov av d-vitamin. Så kanske därför jag är lite extra känslig nu. Ska kika på lite resor idag tänkte jag. Har ni något grymt tips? Sugen på att åka på en weekend där det ör lite soligare och varmare. Har ni några heta tips? 

0

2 reaktioner på “MORNING ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.