MY FEED! 

_C8A9379 (1)

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? @rebfre, In och följ nu annars!

Hej världens finaste läsare! Idag har jag äntligen fått tid till läkarn och ska dit idag strax efter 13. Det visade sig när jag ringde igår så hade de inte den första tiden förens 20:e mars, hur sjukt? Men jag fick iallafall tag i en jourtid som jag bokade inatt. De släpptes tydligen 00.00 på natten inte konstigt att även alla jourtider är tagna när man ringer 08.00. Ska bli skönt att gå dit, kanske inte visar sig något alls. Men jag är sådär på senare tid att jag hellre kollar upp än inte. Det är bättre att få allt kollat, många är ju tvärtom och ska nästan vara döende om de ska åka till läkarn. Hursomhelst så hoppas jag på att få ordning på tröttheten. Tack även för alla era tips, betyder SÅ mycket. Nu på förmiddagen har jag bara suttit hemma på mitt kontor, svarat på mail och skickat fakturor. Mycket tråkigt men sånt som måste göras när man är egen företagare. Tänkte faktiskt att jag skulle skriva ett helt inlägg om just eget företag samt om att säga upp sig och gå sin egna väg. Tror ni om det? Har ni kanske något annat roligt önske-inlägg ni vill se här på bloggen? Kommentera gärna det här då, så fixar jag det. Kan vara vad som. Skulle bli så glad om ni gav mig lite önske-inlägg 🙂

0

7 reaktioner på “MY FEED! ”

 • Ida skriver:

  Ja! Så efterlängtat! Berätta gärna hur vägen sett ut fram tills idag. Stor kram, Ida

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Då ska jag verkligen ta och skriva om det 🙂 Som sagt så roligt när man får höra vad ni tycker och tänker. Det betyder så mycket 🙂

 • Julia skriver:

  Åh kul! Jag skulle vilja läsa om din syn på träning och hälsa, mer recept-inlägg och sedan älskar jag när du blandar in vardagsinlägg (tex dina inlägg ”min helg i bilder”), skulle vara kul om du körde på ”min dag i bilder” ibland också 🙂 Kram

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ja men självklart kan jag försöka få in lite mer recept/tränings inlägg 🙂 Ja de inläggen känns som de är de mest populära. Jag kanske ska försöka få en ett sånt inlägg en gång i veckan 🙂 Många som uppskattar just vardagsbilderna <3 Det ska jag verkligen bli bättre på 🙂

 • Ellen skriver:

  Ditt insta feed är så fint! Din blogg är så BRA man ser verkligen som läsare hur hårt du arbetar för att göra inläggen. 2 önske inlägg är att du kan göra tips med brunch lunch och middag i Stockholm inlägg. När du köpte din så fina Chloe Faye, vad tänkte du på då gällande storlek, färg, märke osv… Jag ska min första märkes väska och är lost med vad jag vill ha. Så skulle vara kul att veta hur du tänkte!

  PS. Krya på dig och hoppas att du blir bättre snart! Kram Ellen

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men åh gullis!! Fy tusan vad jag blir glad. Tack snälla, din kommentar gjorde hela min dag 🙂 Bra Önske-inlägg de ska jag se till att de kommer upp. Så håll utkik framöver. Vad kul med din första märkesväska, det är alltid något speciellt med det.

   Tack snälla fina du och tack för din kommentar!!

 • Jaa, jag vill jätte gärna läsa om att vara företagare och just ”vägen dit”. Jag själv är just nu i en sån situation och slutade mitt ena jobb i tisdags och ska lägga mer fokus på mitt egna nu, men är såååå nervös haha! Därför skulle det vara sjukt kul o intressant (och kanske lite lugnande haha) att få läsa om hur du gjorde!
  Tycker din blogg är jätte bra annars!! 🙂
  Kram Caroline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *