SÖNDSGSVÅFFLOR 


Idag orkade vi inte göra någon avanacerad lunch utan både jag & Henke ville ha något snabbt som var enkelt att göra. Då kom jag med den briljanta idén om våfflor och så fick det bli. Inte varje dag man äter våfflor till lunch. Toppades med bär, banan, hallonsylt och Nutella. Så smarrrigt! Tycker de här faten är väldigt fina och får väldigt mycket frågor om dom. De kommer från märket Mateus och finns bl.a på Åhléns. Är även lite sugen på frukost-skålarna i samma serie. Så fina! Jag älskar verkligen grått porslin, nästa gång ska jag slå till på mina favoriter från House Doctor. Älskar dom och har spanat så länge så dom får det faktiskt bli. Det är kul att ha fint porslin, även väldigt bra när man bloggar 😉 så att tallrikarna är fotovänliga haha. Har precis målat alla lister på stallfönstret, så är helt jäkla slut. Idag köpte jag även 30 svarta nya galgar. Ska byta ut alla så att alla blir likadana, så mycket finare. Viktigt att det är snyggt när man har en öppen garderob 😊 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.