LIFE IS TOO SHORT FOR BORING HAIR

I inlÀgget förekommer reklam för Poze hair. 

 

TADAA!! HÀr Àr min nya hÄrfÀrg och mina nya look. Jag hade ju haft det riktigt mörka nu ett tag och kÀnde att det var dags för en förÀndring. Jag ville dock fortfarande vara mörk men lite ljusare och lite varmare. Hade först inte riktigt tÀnkt sÄhÀr ljust men sÄ blev det. Det Àr Àven lite mörkare i verkligheten, Men mÄste ÀndÄ sÀga att jag nu efter ett par dagar verkligen trivs. Fan sÄ duktig Rafi pÄ Poze hair Àr, han fÄr det alltid sÄ snyggt samt alltid sÄ naturligt och frÀscht. FÀrgen Àr verkligen jÀttefin! Som sagt det hÀnder lite mer med detta och eftersom jag Àr en person som tröttnar sÄ passar nog detta mig bÀttre nu. Idag var jag Àven pÄ salongen och testade deras BLOW DRY FRIDAY dÀr de tvÀttar och fönar för endast 200:- Hur grymt? SÄ lyxigt, har kÀnt mig fredagsfin hela dagen. Vill ni bli fina i hÄret bör ni garanterat gÄ till Poze. Nu vill jag ju höra vad ni tycker om förÀndringen? Vad tycker ni? 

0

6 reaktioner pĂ„ “LIFE IS TOO SHORT FOR BORING HAIR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.