RÅDMANSGATAN


Hej bästa ni! Idag har jag varit i centrala Stockholm och stylat en lägenhet på Rådmansgatan. Så fin lägenhet, verkligen fräsch och ljus. Idag gjorde jag bara en mini-styling vilket är att man bara tillsätter detaljer. Som kuddar, plädar, växter, blommor, kryddor, inredningsprylar, handdukar och tavlor. Inga möbler med andra ord. Här ovan får ni en liten sneak, ni ska självklart få se alla bilder sen när fotografen fotat. Då kommer jag även visa er före & efter. Tycker ni fortfarande det är roligt att se bilder från mina homestylingar? Let me know! Ikväll ska jag bara chilla hemma, Joel Henkes lillebror kommer på besök. Ska se om jag drar mig till gymmet innan. Vid 18 kommer även en kille från Blocke och tittar på våra högtalare. Jag är fan en mästare på Blocket haha, säljer så mycket grejer. Vi hörs senare babe! 

2

4 reaktioner på “RÅDMANSGATAN”

 • Josephine skriver:

  Åh ja! Jättekul 😀 Blev kär i allt här, måste få veta vart den grå lilla fällen på kontorsstolen kommer ifrån samt den vita pläden på sängen??

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Vad kul att höra 🙂 <3 så himla glad jag blir!!! Tack snälla söta du! Den gråa kommer från Illums Bolighus och den vita pläden kommer från märket Ceannis.

 • MATILDA O. skriver:

  Åh, alltså varje gång jag ser det där IKEA-bordet så ångrar jag så bittert att jag inte köpte det innan det försvann ur sortimentet 🙁 Hittade det till och med en gång i en fyndhörna minns jag, men mamma var anti haha.. Så fint är det! 🙂

 • Filippa Kronholm skriver:

  Jag måste säga att du är superduktig och jag ÄLSKAR när du visar dina homestylingar! Kan ju säga att jag redan vet vem jag ska anställa när jag flyttar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.