I N Z P O 

Medans jag sitter och blir piffad i håret hos Poze hair så tänkte jag bjuda på en liten inspirations-dos i form av detta kollage. Jag älskar ju inspirationsbilder och dreglar typ när jag ser vissa av dessa bilder. LOVE IT! Idag blir jag ompysslad av två frisörer, hur lyxigt? Vad tror ni att jag ska göra med barret? Någon som har en gissning? 🙂 får se om jag hinner visa resultatet ikväll annars får ni se det imorgon. Ikväll ska jag hem till Linnéa, så länge sen vi sågs. Så ska bli mysigt att hänga med henne. Saknar henne! Nu är det dags att tvätta här. Puss på er! 

0

1 reaktion på “I N Z P O ”

  • Ida skriver:

    Men åh så spännande! Tänk om du chockar och blir ljus eller kanske gör en lob? Längtar efter att få se resultatet! Håller med dig om inspirationsbilderna, älskart! Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.