VINN SKÖNHETSKIT FÖR DIG & DINA VÄNNER!


Jag tycker vi startar denna måndag med en härlig tävling till er. Jag vet ju att ni uppskattar när jag tävlar ut saker. Det är alltid lika roligt att kunna skämma bort er. Den här tävlingen tror jag verkligen ni kommer gilla. I Samarbete med Book a Treat så tävlar jag idag ut ett riktigt lyxigt skönhetspaket. Bookatreat är en app som samlat alla skönhetsbehandlingar på ett och samma ställe. Så du enkelt kan boka och betala allt på samma ställe. Dessutom få bonus på alla behandlingar. Hur bra? Supersmidigt ju!  Man kan boka både frisör, naglar, ögonbrynfix, fransar, blowdry, massage, makeup och mycket annat.

Vinst: FRIDAY BLOWOUT på Dazzling Beauty. Du och två vänner får tillsammans blowout på Dazzling Beauty kvällen den 17 Februari, på plats serveras även ett glas bubbel och du går hem med en Goodiebag. Värdet ca 1600 kr/vinst. Vi har tre paket som lottas ut!  


För att vinna: Ladda ner Bookatreat app och registrera dig. Följ Bookatreat på deras Instagram @bookatreat. Kommentera här att du är med!

Erbjudande till alla er: Boka med kod Rebecca20 så får du 20% (max 500 kr) på alla Bookatreat´s behandlingar februari ut.

Tävlingen avslutas den 13/2, stort lycka till!

0

6 reaktioner på “VINN SKÖNHETSKIT FÖR DIG & DINA VÄNNER!”

 • Johanna thomsen skriver:

  Hej fina du!
  Jag är gärna med!! Jag följer bookatreat på insta (johannathomsen_) & jag har laddat ner appen (+ registrerat mig)
  KRAM <333

 • Helena skriver:

  Hej!
  Vem vann lampan i förra tävlingen?

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Hej Helena! Sanna är vinnaren och går du tillbaka till det inlägget. Så är vinnaren presenterad där! 😘

 • Annika Blom skriver:

  Vilken kul tävling! Jag följer bookatreat på instagram (annikablom). Jag har även laddat ner appen och registrerat mig. Jag är med! 🙂
  Kram

 • Sanna skriver:

  jag är såååååå med😃 följer dom och har laddat ner app samt registrerat mig (@sannafrank)! åhhh skulle vara så underbart😍 har inte unnat mig något på riktigt sen jag började plugga🎀👄💅🏻

 • Cami Granholm skriver:

  Vilken toppen App! Jag har registrerat mig och följer dem på Instagram. Detta hade varit den perfekta överraskningen för min bästakompis som kommer till Stockholm precis den dagen och stannar hela helgen! Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.