NYA KÖKET

Svarta läder loopar – It’s Design HÄR

Hej mina hjärtan! Som ni vet så funderade jag ju på om jag skulle byta ut mina mässingknoppar till svarta läderloopar och så fick det bli. Jag kände bara varför inte? Alltid så kul att förnya 😊 Så i helgen bytte jag ut allihopa. Handtagen kommer från It’s design. Det finns så himla många fina knoppar & handtag där. Jag blev så nöjd med resultatet, det känns som köket blev mer enhetligt och lite mer tuffare. Gillar hur läderhandtagen knyter ihop allt annat svarta. Nu känner vi oss riktigt nöjda med köket och nu är allt på sin plats. Samt att de var så lätta att sätta dit och vi kunde använda de gamla hålen. Så smidigt! Vi har en ny designstol med, från Thon. Den är så fin och passar så bra in. Ni ska få se den på bilder senare. Vi har även beställt en bänk nu med som kommer gå i svart och trä. Tror det kommer bli pricken över i:t. Vi har ju velat ha 3 stolar och en bänk men inte hittat den perfekta bänken som passar vårt kök. Men nu är den funnen, tror den kommer i veckan. Då ska ni få se bilder såklart!

Vad tycker ni då? Vad tycker ni om nya svarta läder-looparna? Vill såklart höra era åsikter!

1

3 reaktioner på “NYA KÖKET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.