SUPERFRUKOST


Att börja dagen med en superfrulle kan aldrig gå fel. Jag älskar att äta nyttigt och jag vet att min kropp och mitt psyke mår så mycket bättre när jag äter bra och rätt. Det här är SÅ gott och innehåller massor bra grejer. Smoothiebowlen innehåller laktosfri lättmjölk, 1 halv banan, 1 dl hallon, 1 dl blåbär. Sen valde jag att toppa den med blåbär, kokos, mandlar och pumpafrön. Åt den ihop med två glutenfria knäcke, 1 med ekologiskt jordnötssmör med chiafrön och 1 med skinka, bladspenat och minikeso. Kan starkt rekommenderas om du vill ha något gott som även är bra för kroppen. Nu ska jag ta och fortsätta jobba här hemma, har en hel del att stå i. Hoppas ni får en underbar tisdag, så hörs vi lite senare. Puss sålänge!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *