RIGHT NOW MOMENTS

Älskar den här kombinationen! 

Men hallå? Detta är de finaste tofflorna jag någonsin skådat. Det står Rebecca på dom. Så jävla fina!

Min lördag – Egentid, rödvin, plockis-mat och tredje säsongen av SKAM IGEN. Haha! 

Tog en fika med bästa Tovis <3 pratade strunt och bara hängde. Alltså jag älskar Vete-Katten. Det är så mysigt där och så

Har dom ett grymt bra utbud på glutenfri alternativ. De har t.om glutenfria semlor. LIVET! Finns inget bakverk jag gillar så mycket som semlor haha. 

Helg-blommor såklart! Älskar känslan av nyinköpta blommor. Så lyxigt! 

Hur himla fina fransar? Det är fantastiska Jessica @lashesbyjess1 på Instagram. De blir så himla naturliga och galet fina. Hon är SÅ duktig. Visst ser de naturliga ut? 

Eftersom ni älskar mina mobil-bilder inlägg. Så kör vi på det dagen till ära. Just nu är jag inne i stan. Började dagen med ett möte, sen drog jag förbi Zara och & HM. Nu ska jag sätta mig på tuben och åka hem och fortsätta jobba och äta någon härlig lunch. Jag åt gårdagens smågodis till frukost haha, stabilt va? Men hur gott är inte godis på morgonen? Bara jag som tycker det? Smakar ju bäst då haha. Hörs snart babes!


0

3 reaktioner på “RIGHT NOW MOMENTS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.