BOSS BABE

Kalender_HÄR / Mugg_HÄR / Iphone Skal_HÄR colorista_08

Hej Babes! Ny vecka och nya tag! Idag eller egentligen igår drog Stockholm Fashion Week igång men jag har inte osat till någon visning faktiskt. Är typ inte sugen, känner inte att den är prio just nu. Ibland är det svinkul med modeveckan men just nu känner jag bara att jag hellre prioriterar annat. Nedan kommer veckans planer!

Måndag: Möte med Inredningskund, hämta paket, kontorsarbete hemma, träna konditionspass på kvällen. Sen ska jag bara mysa hemma med mitt hjärta.

Tisdag: Kickstarta dagen med ett träningspass och nyttig frukost. Fixa hemma i lägenheten. Jobba hemma med Inrednings-stylingen för salongen jag ska inreda. Borde även boka in en tvättid, tvättkorgen svämmar över ..

Onsdag: Jobba hemma, färdigaställa samarbeten, fota en DIY-guide till bloggen. Träffa Linnea på kvällen!

Torsdag: Ska besöka Felicias nya salong och fixa till mina naglar. Är så sugen på nya fräscha naglar, det lutar nog åt nude. Så himla snyggt! Möta upp Linn och åka ut till Rosendals Trädgård för ett event med PER PR. Ska bli himla trevligt.

Fredag: Ska börja dagen med en pressfrukost på Hillenberg tillsammans med Emma & Årets rum 2017. De ska presentera Årets vinnare. Sen hänga med Henke, vi har inte bestämt vad vi ska göra men något roligt. För sen drar han iväg och blir borta hela helgen.

Lördag: Träna! Jag skulle även vilja boka in en resa eller iallafall boka upp lite resor/datum jag ska åka på. Norge X 2 och Alicante är typ redan bokat. Eventuellt middag med Klara och gänget på kvällen.

Söndag: Jag brukar alltid försöka att lämna söndagar så fria som möjligt. Det är så nice att vakna upp och inte ha några måsten. Äta gofrukost och titta på Nyhetsmorgon. Så underbart!

VECKKANS MÅL:

Att äta hälsosamt och bra hela veckan. Samt att jag inte slarvar med måltider, utan vill äta frukost, lunch och middag alla dagar.  Samt att få till träningen ordentligt. Vill iallafall köra 3 gånger minst. Samt försöka hinna fota minst 2 outfits.

VECKANS BÄSTA:

Den här veckan känns allt så bra, är så pepp på det mesta liksom. Kommer inte på något specifikt! Jag hoppas att vädret håller i sig, för idag fick jag t.om lite vårkänslor hihi.

Har ni något roligt planerat i veckan som kommer?

0

1 reaktion på “BOSS BABE”

  • Julia skriver:

    Åh vad härligt det låter, älskar känslan av pepp!
    Stor vecka för mig, börjar min anställning på onsdag efter tre års intensiva studier på universitet, är pepp men samtidigt dönervös haha! Så det är väl lite blandat för mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *