INSPO DELUXE! 

Jag älskar att bli inspirerad av grymma bilder, det finns så många håll käften-bilder som får mig helt mållös. Det är häftigt hur mycket man kan uttrycka sig i just bilder och vilka känslor man kan få fram. Magiskt! Jag dör ju lite för Gucci-tischan ovan. Men den är tame tusan lite för pricey. 4 tusen för en tischa, kom igen! En utav bilderna är faktiskt min.. Ser ni vilken? Ska själv försöka ta en hel del inspo-bilder till er. Älskar ju sånna bilder, det är dom bilderna som inspirerar mig som allra mest. Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i min sköna säng. Klockan är ändå snart 02.00 och jag tänkte faktiskt träna imorgonbitti innan visningen. Vi får se hur det går med det. Puss och godnatt! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.