LILLA VÄSTERBRON 10

Före homestaging

FÖRE VS EFTER 


Efter Homestaging


Poster_Fotografiska / Poster_Desenio / Vas_H&M Home / Brickbord_Ellos / Kuddar_Newport / Mässing ljusstake_Newport /

Korg_H&M Home / Tavlor_Desenio / 

Glasvas_Ellos / Kruka_Newport /

Bänk_Classic Collection / Tavla_Desenio / Kudde_Classic Collection / Pläd_Ikea / 

Kruka_Newport / Skrivbord_Ikea / Stol_Sweef / 

Leopard kudde_Newport / Påslakan_Himla / 

Duk_Bo Boutique / Vaser_H&M Home / 

Lilla Västerbron 10 62.5 kvm,  Styling: @homebyrebfre, Mäklare: Joseph Medfors

Hej finisar! Hoppas ni mår bra och har haft en skön söndag so farJag vet ju att ni älskar när jag delar med av mina objekt som jag stylat och framförallt när det är före och efter bilder. Detta är min senaste styling jag gjort. En tvåa på 65,5 kvm på Fridhemsplan. Den behövdes upplevas större, ljusare, fräschare och mer modern. Denna var så rolig att styla och det är verkligen stor skillnad på resultatet trots samma soffa och bord. Det är häftigt hur mycket styling kan göra. Ellerhur? Jag vill supergärna höra vad ni tycker om denna styling? Vad tycker ni om skillnaden?


Vill du få din lägenhet stylad eller känner någon som är i behov av homestyling?  Maila mig på [email protected]

0

5 reaktioner på “LILLA VÄSTERBRON 10”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *