ALT ER LOVE

Jeans_Topshop / Sweater_Manners Apperal / Jacket_Fillippa K (now on sale) / Shoes_Steve Madden / Hat_Gina Tricot 

Photo: Mikaela Lundberg 

Så simpelt som ett par jeans, en sweater och en kappa. Ja så kan det se ut ibland. Gillar att klä mig sådär enkelt ibland. En riktig vardagslook med andra ord. Hur fet är tröjan? Jag älskar den! Alltså den här dagen har gått så himla fort, dagen har bara sprungit iväg ju. Hade velat hunnit med lite mer men så är det ibland. Vi ska strax ta bilen till Arlanda och hämta Pappa & Shari. Som jag skrev så åker jag med till Norrköping eftersom jag ska till min tandläkare på måndag. Så mycket smidigare att åka med Pappsen ikväll istället för att jag ska ta tåg imorgon. Eftersom jag ska vara hos tandis redan runt 7.00. Så den här lördagkvällen blir riktig lugn, vi är väl i Norrpan kring 21 kan jag tänka mig. Så det blir att chilla hemma i pappas soffa till en film och Marabous nya smak fudge + halvssalt. Inte så tokigt ändå 🙂

Vad tycker om denna look? Vill höra vad ni tycker! 

0

1 reaktion på “ALT ER LOVE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.