TREDJE GÅNGEN GILLT!


Pants_Old / Jacket_Style Level / Skjorta_NA- KD / Bag_Chloé / Shoes_Aldo / Hat_Zara / 

Hej bästa ni! Såhär har jag sett ut idag, det roliga är att jag har idag fotat denna look två gånger med kameran, första bilderna blev inte som jag ville och de var även utan mössa för den köpte jag efter vi fotat första looken. Sen slutar det med att jag lägger upp dessa mobil-bilder haha fyfan. Livet som bloggare alltså 😉 Inte alltid så lätt alltid. Om ni bara visste hue lång tid det tar att ta vissa bilder 😏 Speciellt när man är perfektionist. Stackars Henke som stått ut med mig idag. Men tycker faktiskt inte att man ser att de är mobilbilder heller direkt för blir ändå så bra bilder med IPhone 7PLUS. Man ser looken bra iallafall. Hur fin är denna jackan? Jag älskar den!! Helt perfekt i mina i ögon 😍 Jag har Medium i denna för ville ha den lite mer större och oversize, gillar även min nya mössa. Tycker jackan och mössan passade så bra ihop. Ellerhur? Nu ska jag ta och laga fredagsmiddag här hemma. Vi hörs senare med bilder från hela dagen. Puss på er! 

0

1 reaktion på “TREDJE GÅNGEN GILLT!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.