HOMESTYLING IN ACTION


Svarta vaser – H&M Home / Duk – Bo boutique

Lykta Art Wood – Newport

Kruka – Newport / Stol – Sweef / Skrivbord – Ikea


L:A BRUKET Tvål – Newport / Meraki tvål – Bo Boutique 

Matta –Ellos /Brickbord – Ellos / Rund vas – H&M Home / Mässing ljusstake – Newport / Hand – HAY / Kuddar – Newport

Hej mina bästa! Har n haft en skön måndag so far? Min har startat riktigt bra. Gick upp vid kl 7 och lagade i ordning lite gröt. Åt det framför Nyhetsmorgon och stack sedan iväg til Kungsholmen där det var fotografering av lya som stod på schemat. Det gick strålande och bilderna blev riktigt bra. Ni ska självklart får se mer bilder och även före och efter bilder men det blir lite senare. Just nu bjussar jag på dessa. Efter ca 2 timmar åkte jag tillbaka hem, fotade av lite nyheter i hemmet såsom vår nya matta b.la så den ska ni få se senare. Efter det år jag lunch, fick bli lite rester, jag hann även beta av lite mail. Nu ska jag precis åka in till stan för  att möta upp Mikaela, vi ska plåta lite looks. Så nu måste jag springa här, vi hörs senare hörrni. Puss! 

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *