SUNDAY BURGERS

Iphone case HERE

Mycket burgare på sistone haha 😉 De här burgarna är bara så bra och ganska fräscha för att vara hamburgare. Nu är jag hemma i Stockholmo igen. Vi kom runt 15.00 ungefär, stannade på NK och hämtade lite produkter jag ska låna till morgondagens plåtning av lya. Sen åkte jag med de sista grejerna, så som växter, lyktor och plädar. Det blir så bra och jag är så nöjd. Imorgon ska det plåtas, ska även ta lite bilder själv. Så ni får se lite innan den hamnar på Hemnet. Gårkvällens 25års fest var också så lyckad, en ganska lugn fest men så skönt. Vi åt vegetarisk trerätters, drack bubbel och lekte lekar. Så sjukt kul och Jessica hade gjort så fint där hemma. Bästa hon! Nu är jag ganska slut som artist efter en livad partyhelg. Men så roligt det har varit, en helg som man sent kommer glömma. Nu ska jag ta söndag mina vänner 😊 Vi höra imorgon hörrni. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.