THE LOOK


Dress_Missguided / Bag_Zara / Shoes_Missguided 

Såhär såg jag ut igår, temat var ju gläns loss och jag gick all in på det kan man säga haha. Är det gala så är det 😉 Ellerhur? Jag älskar att klä upp mig och är så glad att jag bar denna klänningen. Gillar den så mycket. Den är liksom helt fylld av små paljetter och stenar. Så körde jag på lite ton i ton med nude väska och klackar i nude. Håret fixade grymma Kérastase. Så underbart och lyxigt att få barret fixat innan galan. Nu är jag faktiskt i Norrköping, min kära hemstad. Ska vila lite innan nästa fest 😉 haha. Hej och hå inte igår man körde tvådagars. Men ska bli superkul, det väntas trerätters, lekar och annat härligt. Mer bilder och hur galan var får ni ett senare inlägg 🙂 
Vad tycker ni om min gala-look? 

0

6 reaktioner på “THE LOOK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.